Ψυχολογική Υποστήριξη εξ αποστάσεως

Skype

Για εσάς που θέλετε αλλά δυσκολεύεστε να μας επισκεφθείτε…

Διαδικτυακή Ψυχολογική Υποστήριξη ...για να εκμηδενίσουμε κάθε παράγοντα που σας κάνει να διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Το Γραφείο No More Stress αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία, παρέχει τη δυνατότητα να πάρετε μέρος σε θεραπευτική συνεδρία μέσω Skype που είτε λόγω δυσκολιών (πχ. εγκυμοσύνη, ασθένεια, κινητικά προβλήματα), είτε γιατί το ίδιο το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε (πχ. κοινωνική φοβία) δε βοηθά να παρευρίσκεστε σε πραγματική συνεδρία in vivo . Ακόμα, η εν λόγω υπηρεσία παρέχεται σε άτομα που μένουν σε περιοχές απομακρυσμένες από το Γραφείο μας και δε μπορούν να μας επισκεφθούν από κοντά.

Μηδενίζοντας, λοιπόν, τις αποστάσεις κι εξαφανίζοντας τη δυσκολία της μετακίνησης, ο θεραπευόμενος έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με το θεραπευτή και να ξεκινήσει οποιαδήποτε θεραπευτική διαδικασία κρίνεται για τον ίδιο αναγκαία, χωρίς να αμφιβάλλει για την ποιότητα της παροχής. Πιο συγκεκριμένα, έρευνες έχουν δείξει ότι οι συνεδρίες μέσω Skype είναι εξίσου αποτελεσματικές και ποιοτικές με τις ψυχοθεραπείες από κοντά. Αν και υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι πρώτες τουλάχιστον συνεδρίες είναι απαραίτητο να γίνονται από κοντά, ωστόσο οι περισσότερες περιπτώσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν το ίδιο αποτελεσματικά κι από απόσταση.

Διαδικτυακή Ψυχολογική Υποστήριξη Γιατί να την επιλέξω:

  • Αν μένετε σε απομακρυσμένες περιοχές,

  • Αν ζείτε στο εξωτερικό και αν ο χρόνος η εργασία ή ο τρόπος ζωής σας δε σας επιτρέπει πολλές μετακινήσεις

  • Αν έχετε δυσκολία μετακίνησης ( πχ κοινωνική φοβία) και δε νιώθετε έτοιμος/η να επισκεφθείτε ψυχολόγο δια ζώσης

  • Αν ανήκετε σε ευάλωτη ομάδα πληθυσμού 

  • Αν είστε εξοικιωμένος/η με τη τεχνολογία και πιστεύετε ότι σας ταιριάζει καλύτερα αυτός ο τρόπος επικοινωνίας.

Τι χρειάζεται να γνωρίζω

  • Η πληρωμή για τις διαδικτυακές συνεδρίες γίνεται μέσω Τραπέζης λίγες ώρες πριν την έναρξη της συνεδρίας σε λογαριασμούς που θα σας αποστείλω μετά το τέλος της τηλεφωνικής επικοινωνίας. (Οι αποδείξεις σας αποστέλλονται με όποιο τρόπο επιθυμείτε).

  • Η διάρκεια των συνεδριών είναι 45' για τις ατομικές συνεδρίες, 1 ώρα για τη θεραπεία ζεύγους ή οικογένειας.

 

 

 

Τεστ Άγχους

relationships

Νιώθετε ότι το άγχος σας κυριεύει και επηρεάζει αρνητικά τη ζωή σας; 

Κάντε το τεστ για να προσδιορίσετε εύκολα και άμεσα τα επίπεδα του άγχους σας, έτσι ώστε να ξέρετε αν χρειάζεται να επισκεφτείτε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας 

Κάντε το τεστ εδώ!