Καμπάνια οι λέξεις μας μετράνε

 

Με αξιόλογες συναδέλφισσες στο χώρο της ψυχολογίας της εκπαίδευσης & της διατροφής, την Βασιλική Γκιώνη, την Ιωάννα Τζόβολου, την Γιώτα Μίαρη, την  Κλεοπάτρα Πυραλή και την Αθηνά Ευθυμίου οργανώσαμε μία καμπάνια ευαισθητοποίησης για τη λεκτική βία στο σχολείο. 

 

Έχουμε δημιουργήσει υλικό για γονείς, δασκάλους και παιδιά ώστε να ανοίξουμε  διάλογο με σκοπό να κατανοηθεί πως οι λέξεις μας μετράνε.  Οι λέξεις μας έχουν δύναμη ενθαρρύνουν, να δυναμώνουν, να ενισχύσουν. Από την άλλη οι λέξεις μπορεί να κόψουν τα φτερά ενός παιδιού, να το περιθωριοποιήσουν και να συμβάλλουν σε πρόωρη σχολική εγκατάλειψη και χαμηλή αυτοεκτίμηση.

 

Γονείς δάσκαλοι & εκπαιδευτικοί ΜΑΖΙ προωθούμε τον διάλογο και δυναμώνουμε τις φωνές των παιδιών που νιώθουν μόνα στο σχολείο. 

 

 

 

 

 

Καλέστε μας μέσω Skype

Ξεκινήστε σήμερα την Online Ψυχολογική Υποστήριξη! Πατώντας το κουμπί Skype, μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας με τον λογαριασμό Skype της ψυχολόγου Ασπασίας Πίζγα (aspa.pizga) και να πραγματοποιήσετε τη συνεδρία σας. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να αφήσετε το μήνυμα σας πατώντας την επιλογή "Chat".

Τεστ Άγχους

relationships

Νιώθετε ότι το άγχος σας κυριεύει και επηρεάζει αρνητικά τη ζωή σας; 

Κάντε το τεστ για να προσδιορίσετε εύκολα και άμεσα τα επίπεδα του άγχους σας, έτσι ώστε να ξέρετε αν χρειάζεται να επισκεφτείτε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας 

Κάντε το τεστ εδώ!