Γιώργος Λουντζής - Εκπαιδευτής Εταιρικών Προγραμμάτων

Βιογραφικό

 Ονομάζομαι Γιώργος Λούντζης και είμαι Διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου. Οι διδακτορικές μου σπουδές και έρευνα εστιάζουν στο πεδίο της οργανωσιακής και κοινωνικής ψυχολογίας. Η θεματαλογία που με απασχόλησε και απασχολεί ακαδημαϊκά είναι πώς η Ηγεσία (Leadrship) και το Management μπορεί να επιδράσει – και σε τι βαθμό – την ικανοποίηση των εργαζομένων, την επίδοσή τους αλλά και τη συνολική απόδοση της επιχείρησης ή του οργανισμού.

Το 2018 ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο ΠΜΣ «Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Ανάπτυξης» του Παντείου Πανεπιστημίου ασχολούμενος με το κατά πόσο η Συναισθηματική Νοημοσύνη των Managers επηρεάζει τον τρόπο διαχείρησης του ανθρώπινου δυναμικού. Το 2006 αποφοίτησα από τη Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών και εκ τότε απασχολούμαι σε οργανισμό που δραστηριοποιείται στον ναυτιλιακή βιομηχανία.

Το 2020 ολοκλήρωσα με επιτυχία το επιμορφωτικό πρόγραμμα του ΕΚΠΑ «Life Coaching», ενώ είμαι μέλος της ομάδας του m2mentoring. Έχω υπάρξει εισηγητής σε επιστημονικά συνέδρια και ομιλίες ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος, ενώ αποτελώ μέλος της διδακτικής ομάδας του μεταπτυχιακού που ολοκλήρωσα στα μαθήματα «Διοίκηση και Μανατζμεντ Επιχειρήσεων και Οργανισμών» και «Ειδικά Θέματα Μανατζμεντ». Είμαι μέλος της συγγραφικής ομάδας του ακαδημαϊκού συγγράματος «Ποσοτικές Μέθοδοι Οικονομικής Ανάλυσης». .

 

 

Τεστ Άγχους

relationships

Νιώθετε ότι το άγχος σας κυριεύει και επηρεάζει αρνητικά τη ζωή σας; 

Κάντε το τεστ για να προσδιορίσετε εύκολα και άμεσα τα επίπεδα του άγχους σας, έτσι ώστε να ξέρετε αν χρειάζεται να επισκεφτείτε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας 

Κάντε το τεστ εδώ!