Νέα

Eκπαιδευτική ημερίδα για την Κυκλοφοριακή Αγωγή στη Χαλκίδα

 

Παρουσίαση προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης «Κυκλοφορώ με Ασφάλεια» του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» από τις Ασπασία Πίζγα, Εκπαιδευτικό - Ψυχολόγο και Αικατερίνη Δρανδάκη, Εκπαιδευτικό- Κοινωνιολόγο.

Επίτιμη καλεσμένη και ομιλήτρια: Πρόεδρος Δ.Σ. Ι.Ο.ΑΣ. "Πάνος Μυλωνάς" Βασιλική Δανέλλη - Μυλωνά.

Μέσα από τις σημαντικές και ποιοτικές παρουσιάσεις των εισηγητών αναπτύχθηκαν πολλές πλευρές του θέματος που αφορά το παιδί ως πεζό, ως επιβάτη και ως οδηγό ποδηλάτου και προτάθηκαν διδακτικές προσεγγίσεις για την ευαισθητοποίηση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων στα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Διαβάστε Περισσότερα...

 

Ειδικές τιμές

Χαμηλό κόστος υπηρεσιών για όλους και ειδικές τιμές για όλους. Καλέστε να ενημερωθείτε στο 6942065062

 

 

Καλέστε μας μέσω Skype

Ξεκινήστε σήμερα την Online Ψυχολογική Υποστήριξη! Πατώντας το κουμπί Skype, μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας με τον λογαριασμό Skype της ψυχολόγου Ασπασίας Πίζγα (aspa.pizga) και να πραγματοποιήσετε τη συνεδρία σας. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να αφήσετε το μήνυμα σας πατώντας την επιλογή "Chat".

Τεστ Άγχους

relationships

Νιώθετε ότι το άγχος σας κυριεύει και επηρεάζει αρνητικά τη ζωή σας; 

Κάντε το τεστ για να προσδιορίσετε εύκολα και άμεσα τα επίπεδα του άγχους σας, έτσι ώστε να ξέρετε αν χρειάζεται να επισκεφτείτε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας 

Κάντε το τεστ εδώ!