Ομαδική Θεραπεία

Ψυχολογική Υποστήριξη και Τεχνικές Διαχείρισης του Στρες

Τεχνικές Διαχείρισης του ΣτρεςΕπιστημονικές έρευνες καταδεικνύουν ότι πάνω από το 50% των σύγχρονων προβλημάτων υγείας οφείλονται στο στρες και στην υιοθέτηση ανθυγιεινού τρόπου ζωής.

Η ψυχολογική υποστήριξη και η διαχείριση του Στρες περιλαμβάνει τη χρήση επιστημονικών τεχνικών απόλυτα φυσικών, μη φαρμακευτικών μεθόδων και στοχεύει στη ψυχολογική ενδυνάμωση του ατόμου ώστε να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις προκλήσεις της καθημερινότητας.

 

Περισσότερα...

Ομαδική Θεραπεία – Group therapy

Πολλές φορές διστάζουμε να μιλήσουμε και να"ανοιχτούμε" μπροστά σε άλλους. Σκεφτόμαστε ότι μπορεί να μας κρίνουν ή να μας κοροϊδέψουν ή ακόμα περισσότερο ότι θα μας απορρίψουν. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι:

Ομαδικές Θεραπείες

 - Δε νιώθουμε μόνο εμείς έτσι.

 - Πολλοί άνθρωποι, έχουν τις ίδιες σκέψεις, τα ίδια άγχη και τους ίδιους φόβους με μας.

 - Πολλοί άνθρωποι βιώνουν στη ζωή τους παρόμοιες καταστάσεις με μας.

- Συμμετέχουμε σε μια ομάδα που μας κάνει να νιώσουμε ότι είμαστε αποδεκτοί.

 

Για το λόγο αυτό όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν την Ομαδική Θεραπεία (Group Therapy).

 

Περισσότερα...

Συμβουλευτική Ζεύγους και Οικογένειας

Συμβουλευτική Οικογένειας

Συχνά σκέφτεστε ότι το να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό δε θα βοηθήσει εσάς, πιθανότατα να νιώθετε ότι κανείς δε ξέρει την οικογένειά σας όσο εσείς και ότι αυτά που έχει να σας πει είναι αυτονόητα.

Σκεφτείτε όμως πως τα μόνο εφόδια που έχουμε για να αντιμετωπίσουμε τις οικογενειακές μας δυσκολίες είναι τις μνήμες από το περιβάλλον μας ως παιδί και τα δικά μας γονεϊκά πρότυπα, που πολύ συχνά αναπαράγουμε στα παιδιά μας.

 

Περισσότερα...

Προγράμματα για Εταιρείες

Προγράμματα για Εταιρείες

Έρευνες δείχνουν ότι στο στρες οφείλονται πολλές χαμένες εργατοώρες λόγω δυσκολιών συγκέντρωσης, χαμηλής παραγωγικότητας ορισμένων εργαζομένων, συχνών αδειών από την εργασία λόγω ασθένειας και μειωμένης απόδοσης. Επιπλέον το στρες στην εργασία συχνά εκφράζεται με την δημιουργία δυσάρεστου κλίματος, δυσκολίες στη συνεργασία των μελών και συγκρούσεων μέσα στην ομάδα.

 

Περισσότερα...

Τεστ Άγχους

relationships

Νιώθετε ότι το άγχος σας κυριεύει και επηρεάζει αρνητικά τη ζωή σας; 

Κάντε το τεστ για να προσδιορίσετε εύκολα και άμεσα τα επίπεδα του άγχους σας, έτσι ώστε να ξέρετε αν χρειάζεται να επισκεφτείτε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας 

Κάντε το τεστ εδώ!