Επιστημονική Ομάδα

Ασπασία Πίζγα

Ψυχολόγος

Η Ασπασία Πίζγα είναι υποψήφια Διδάκτωρ Ψυχολογίας στην Ιατρική Σχολή με θέμα την ψυχολογική υποστήριξη ασθενών που κάνουν καρδιακή αποκατάσταση. Αποφοίτησε από το τμήμα ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και συνέχισε τις σπουδές της πραγματοποιώντας μεταπτυχιακό στην Ιατρική Σχολή με θέμα τον Έλεγχο του Στρες και την Προαγωγή της Υγείας όπου και εκπαιδεύτηκε σε επιστημονικές τεχνικές διαχείρισης του στρες και των ψυχοσωματικών δυσκολιών.

Στα πλαίσια της πτυχιακής της εργασίας κατασκέυασε το πρώτο Ελληνικό ερωτηματολόγιο μέτρησης του ιστορικού τιμωρίας και όπως προέκυψε από έρευνα όπου διεξήγαγε η τιμωρία σχετίζεται με την εμφάνιση ψυχωσικών στοιχείων σε υγιή πληθυσμό.  Στη συνέχεια διεξήγαγε έρευνα για την ανίχνευση συμπτωμάτων δυσμορφικής διαταραχής σε άτομα που έχουν υποβληθεί σε αισθητικές  επεμβάσεις  και ανέλαβε τη διαχείριση του άγχους ατόμων με προβλήματα υγείας και συναισθηματικές δυσκολίες.

Έχει μετεκπαιδευτεί στην Ψυχοπαθολογία του βρέφους, του παιδιού και του εφήβου στο Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει μετεκπαιδευτεί στην Εκπαιδευτική ψυχολογία στο Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερα...

Καλέστε μας μέσω Skype

Ξεκινήστε σήμερα την Online Ψυχολογική Υποστήριξη! Πατώντας το κουμπί Skype, μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας με τον λογαριασμό Skype της ψυχολόγου Ασπασίας Πίζγα (aspa.pizga) και να πραγματοποιήσετε τη συνεδρία σας. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να αφήσετε το μήνυμα σας πατώντας την επιλογή "Chat".

Τεστ Άγχους

relationships

Νιώθετε ότι το άγχος σας κυριεύει και επηρεάζει αρνητικά τη ζωή σας; 

Κάντε το τεστ για να προσδιορίσετε εύκολα και άμεσα τα επίπεδα του άγχους σας, έτσι ώστε να ξέρετε αν χρειάζεται να επισκεφτείτε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας 

Κάντε το τεστ εδώ!