Προγράμματα για Εταιρείες

Προγράμματα για Εταιρείες

Έρευνες δείχνουν ότι στο στρες οφείλονται πολλές χαμένες εργατοώρες λόγω δυσκολιών συγκέντρωσης, χαμηλής παραγωγικότητας ορισμένων εργαζομένων, συχνών αδειών από την εργασία λόγω ασθένειας και μειωμένης απόδοσης. Επιπλέον το στρες στην εργασία συχνά εκφράζεται με την δημιουργία δυσάρεστου κλίματος, δυσκολίες στη συνεργασία των μελών και συγκρούσεων μέσα στην ομάδα.

 

 

Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν υπάρχει καλή καταγραφή των στοιχείων επαγγελματικής νοσηρότητας ωστόσο από τα στοιχεία άλλων χωρών γνωρίζουμε ότι το εργασιακό στρες πλήττει τόσο τη διοίκηση όσο και τους εργαζόμενους. Μόνο στη Μεγάλη Βρετανία χάνονται 80 εκατομμύρια εργάσιμων ημερών κάθε χρόνο λόγω αποχής από την εργασία για προβλήματα προσωπικά, οικογενειακά και άδειες ασθένειας, ενώ σύμφωνα με ευρωπαϊκές έρευνες το κόστος της απουσίας από την εργασία και οι δαπάνες για ιατρικά έξοδα ανέρχεται στην Ε.Ε. σε 20 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως!

 

Προγράμματα για ΕταιρείεςΚαθώς στην εργασία μας περνούμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας και επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα ζωής και την υγείας μας είναι σημαντικό ο χώρος αυτός να είναι όσο το δυνατόν πιο αρμονικό περιβάλλον. Τα οφέλη της Διαχείρισης του Στρες στην εργασία αφορούν τόσο τον εργαζόμενο όσο και τον εργοδότη.

Καλέστε μας για να ενημερωθείτε για τα προγράμματα που αφορούν την εκπαίδευση των εργαζομένων σε τεχνικές Διαχείρισης του Στρες.

 

 

Τεστ Άγχους

relationships

Νιώθετε ότι το άγχος σας κυριεύει και επηρεάζει αρνητικά τη ζωή σας; 

Κάντε το τεστ για να προσδιορίσετε εύκολα και άμεσα τα επίπεδα του άγχους σας, έτσι ώστε να ξέρετε αν χρειάζεται να επισκεφτείτε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας 

Κάντε το τεστ εδώ!